onsdag 5 september 2012

Vad en löpare kan tänkas behöva

Här i Hammerdal har jag precis blivit bjuden på mat av den snälla ägaren till restaurang Utrikes. Och han visste precis vad en toklånglöpartjej som jag behöver i matväg just nu :)


9 kommentarer:

 1. Svar
  1. No shit :) och Jan-Erik, nu när jag har dig på en tråd här på bloggen passar jag på att gratulera till ditt nya, helt makalösa rekord på 48-timmars! Stort grattis!

   Radera
  2. Tack så mycket :-)

   Radera
 2. Har precis tipsat om din blogg, otroligt bra det du gör! ska följa dig hela vägen. Heja Heja

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag heter Britta Staake och jobbar som journalist för Värmlands Folkblad på lokalredaktionen i Kristinehamn. Jag skulle gärna vilja skriva om dig när du kommer hit. Vad tror du om det? Då får ju ditt projekt större spridning och uppmärksamhet i landet. Jag vet inte var du befinner dig nu men det vore kul om du kunde kontakta mig när du närmar dig Värmland. Har fått tips om att du ska springa genom Kristinehamn. Du når mig på 0550 - 106 77, 0733 - 90 87 26 eller mail: britta.staake@vf.se Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hör av mig, Britta! Är nu i Östersund så det är en bit bort :)

   Radera
 4. Fler såna bilder tack så gör du dietisten i mig nöjd ;). Är så kul att följa din blogg och trevligt att Värmlänningarna hemma får läsa om dig i tidningen sen. Massa kramar Catarina H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe.. Är det nya kostrekommendationerna? ;) tre mil om dan och en plankstek :) kram på di!

   Radera