tisdag 25 september 2012

Korta etapper och döda djur

Ja, jag vet. Det ser ut som ett par skor. Men de luktar snarare det rubriken till dagens inlägg antyder.. Efter en dag på regnblöta vägar står jag inte ut med att ha dem i samma rum. Alltså på riktigt och utan att överdriva.

De senaste två dygnen har jag bara avverkat lite drygt sju mil. Dels för att jag gärna velat sova inomhus och dels för att jag känt mig lite sliten. Men nu har energin börjat återvända och jag har fokus på de sista etapperna. Det kan vara så få som 11 st kvar! Inatt övernattar jag i Karlsborg. Sov gott allihopa! Och var glada över att ni inte behöver dela rum med mig och mina skor..


6 kommentarer:

 1. Men de söta små gazellerna. De ser lite traumatiserade ut eller snarare världsvana. Puss /Anna

  SvaraRadera
 2. Fast hade vi sprungit med dig, så ska du nog ha känt att våra skor skulle lukta lika som dina :-)

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mig lukten... Jag brukar strö bikarbonat i skorna över natten och dammsuga på morgonen, det går att skaka ut också. Kan hjälpa! Kämpa på!

  SvaraRadera
 4. Lillemor S Näsström26 september 2012 10:50

  Men tänk...ca 11 dagar kvar!! Nu kan du verkligen börja medräkningen!!=) Jaa du är så jäkla tapper!! Tycker de är bra att du passar på me lite kortare etapper så du får sova inomhus, de känns tryggt!! =)
  Heja heja, nu är de nära, ofattbart nära!!
  Stor styrkekram fylld me massa energi från oss i Jämtland!! =)

  SvaraRadera
 5. En helt fantastisk ide du genom för, önskar att jag varit med...
  Ska tänka på på dig på lördag när vi springer på Lidingö... dock bara 30km.... Önskar dig lycka och styrka på vägen ner mot de skånska slätterna.... /Anders

  SvaraRadera
 6. Hej.
  I dag var du och Sandra med i Nya Kristinehamnsposten. Jag har även lagt ut texten med bilder på webben. Allt finns på nwt.se under Kristinehamn om du vill läsa den och kanske länka den från bloggen. Jag har även lagt ut den på min Facebooksida och hoppas det får någon mer att skänka en slant.
  Du är grym! Kämpa på.

  Kram Jessica

  SvaraRadera