lördag 29 september 2012

Jönköping passerat

Jag har bott några nätter hos mina goda vänner Staffan Åkerblom och Emelie Andersen i Jönköping. Det har gjort att jag kunnat ta de värst trafikerade bitarna norr och söder om stan utan vagnen. Jag har haft hur underbart som helst och det var med tungt hjärta jag for vidare imorse och tog vid där jag slutade igår. Dagens etapp har gått på fina småvägar på den småländska landsbygden och jag lyckades dessutom tajma in målgången av ett cykellopp i Bratteborg. Det var lite skoj :) Dock har det regnat ganska bra idag. Jag tänkte sova i tält inatt, men när jag kom fram till Klevshult så uppenbarade sig ett hotell och jag kunde inte motstå frestelsen att sova torrt och varmt inatt också :)
Nu är 182 mil avverkade. Sov gott alla

12 kommentarer:

 1. Börjar du bli lite bekväm av dig ;-)
  Men du är faktiskt värd det.

  SvaraRadera
 2. 182 mil, herre gud va du är duktig!!!

  SvaraRadera
 3. ELISABETH DET HÄR ÄR SJUKT!! GO GO GO! SNART I MÅL!! /karro barn 3

  SvaraRadera
 4. Elisabeth, största idolen just nu!! Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Grym du är, respekt!! Du är nära nu:-)

  Johan

  SvaraRadera
 6. Heja! Nästan framme nu! /Gabriel

  SvaraRadera
 7. Kämpa nu tjejen! Snart är du hemma på Carlshem igen. =) Du är fantastisk.
  Kram
  /Anna J

  SvaraRadera
 8. Springer du förbi Växjö? Om du gör så kan jag erbjuda sängplats hos mina föräldrar Lena Thörnqvist-Johansson och Rolf Johansson. Min mammas mobil är: 0727422654.

  Mvh Camilla, Isaac Sponsellers mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket för erbjudandet, men jag passerade fem mil väster om Växjö igår. Annars hade jag gärna nappat på erbjudandet :)

   Radera
 9. Heja, heja Elisabeth!

  Jösses, kan inte fatta hur du orkar springa så. Otroligt duktigt! Jag har uppmärksammat ditt löparäventyr på jobbet. Har startat en insamling, den kommer att pågå tom 26 oktober. Alla pengarna kommer vi skänka till din insamling till barncancerfonden. Fortsätter att följa ditt löparäventyr med spänning. Kram

  SvaraRadera
 10. Oj vad mycket pepp :) nu ska jag kämpa mig sista biten fram. Kram på er alla!

  SvaraRadera