söndag 23 september 2012

Mycket trevligt har hänt idag

Morgonen började med regn på tältduken. Men det gjorde ingenting. Jag hade haft det torrt och varmt och nästan för bra under natten. Fast morgonkaffet satt bra och sen var det bara att packa ihop. För idag skulle jag få sällskap av Sandra Lundqvist, en härlig toklånglöpare från Kristinehamn. Hon mötte upp längs vägen mot Karlskrona. Kilometerna gick lätt och rätt som det var ringde det på telefonen. Det var Rune Larsson som var på träningsläger med landslagsgruppen inom ultradistans. Jag fick ett rungande "Lycka till" från deltagarna. Det fick mig att le stort hela vägen till Degerfors där vi bestämde att vi skulle äta. Det blev en stor portion stekt ris och kyckling som var jättegod, men oj vad jag drack vatten efteråt!
När vi var på väg ut från Degerfors träffade vi på Torbjörn, en glad kille som stannade sin bil, pratade lite och skänkte en slant. Han hade gärna sprungit med en sväng om han haft tid. 

De sista 20 kilometerna gick lätt, och när vi hade knappt en mil kvar kom Torbjörn igen fast den här gången på racer och hejade lite mer. Det känns verkligen att jag är i södra Sverige nu. Ekar kantar vägen och det är platt och lättsprunget i fina omgivningar. Dagens etapp blev 48 km och imorgon beräknar jag nå Tived vid Vätterns norra spets. Jag börjar ana målet. Inatt skall jag sova hos Sandra. Varmt och inomhus och helt underbart! 

8 kommentarer:

 1. Klart du fick ett "lycka till" av oss på lägret. Tänk om vi hade tajmat ihop det så vi alla hade kunnat springa med dig denna helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Vad najs det hade varit! :) blev verkligen jätteglad över att ni hörde av er :)

   Radera
 2. Jag fattar inte att du hunnit så långt. Hoppas det blir en fin dag i morgon också! Heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) hörde att du kommit igång med träningen nu. Härligt härligt! Vi får ta en liten jogg du jag och Janna när jag kommer hem. Och en ätagottochdrickavin-kväll åxå för den delen ;)

   Radera
 3. Du är bara helt otrolig Elisabeth! Det är verkligen spännande att följa dig här på bloggen. Vi saknar dig. Många kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag SAKNAR er! Räkna med att ha mig tillbaka på jobbet snart :) kramar i massor!

   Radera
 4. Vad himlarns glad jag blir att läsa att du haft sådana bra dagar! Åh Vättern... Passerar du Motala? Där har jag löparkontakter (min sambos farmor och farfar) om du önskar assistans m ngt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) jag är just nu precis på andra sidan Vättern så tyvärr befinner jag mig på fel sida.. Men annars hade lite löparsupport varit varmt välkommet! Jag hoppas din förkylning är bättre nu. Borlänge 6 timmars närmar sig ju ;) kram på dig!

   Radera