lördag 15 september 2012

De vänligaste människor

Inatt har jag sovit så gott så gott. Och det är tack vare snällaste Pernilla Johansson i Östanvik som med öppna armar låtit mig få bo hos henne. En vän till en vän och en vänlig själ som jag inte kommer glömma. Gårdagens etapp började i hällande regn, motvind och motbackar. Jag har dessutom haft krångel med magen och en hel del magknip de senaste dagarna. Så i en av backarna blev det lite för mycket. Hemlängtan slog till med full kraft och jag grät rakt in i regnet. Men halvägs, då dök de upp. Karin och Ove. Jag hade träffat Karin redan i förrgår längs vägen och hon blev nyfiken på vad jag kunde tänkas göra ute på vägarna. Igår morse kom hon förbi på campingen för att höra om min fortsatta färd och slutligen dök de nu upp längs vägen med smörgås och kaffe. Och solsken. Då grät jag en skvätt till. Benen blev lättare, och efter ytterligare en timme dök de upp en sista gång och jag fick sista kaffeskvätten och en godispåse i handen.

Insamlingen är nu uppe i 18 000:- jag vill bara att ni alla är delaktiga i detta. Alla som skänker pengar (stort stort tack) till er som läser bloggen, vinkar längs vägen, supportar och stöttar, ställer upp med mat och boende eller bjuder på kaffe längs vägen. Och till mediafolket som gör bra reportage och hjälper mig sprida detta. Ni bidrar alla. Jag kan inte tacka er nog. Utan er hade jag inte tagit mig ända hit.


10 kommentarer:

 1. Underbart Elisabeth, både med din kämpaglöd, resultatet hittills för insamlingen och med alla härliga människor du möter! Håll ut! Största kramen! /Rutan

  SvaraRadera
 2. Kan bara hålla med Rutan, du är bara bäst!! Kramar i massor!! // Camilla

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att du haft det bra hemma hos mig. Det minsta jag kan göra är att erbjuda boende och mat. Det du gör är så nå fantastiskt!!!
  Ha en fortsatt bra tur. Sköt om dig.
  Kram Pernilla J

  SvaraRadera
 4. Och i natt tror jag du har det lika bra hos Krister och Laila!

  Så roligt att hittat till din blogg och få äran att vara med på ett litet litet hörn genom att husera joggingvagnen! Det ska bli så kul att fortsätta följa din resa gnm Sverige, jag är galet imponerad och inspirerad!

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt och att orka dokumentera och dela med sig :)
  Det är allas plikt att stötta och peppa
  Mvh Anders

  SvaraRadera
 6. Passerar du Vallsta (ligger mellan Ljusdal och Bollnäs)? Jag bjuder gärna på fika och skänker pengar till din insamling!! :D You rock! Skicka gärna ett mail eller kommentera på bloggen isf! :D

  SvaraRadera
 7. Wow - vilken grej du gör!! Önskar dig massor av lycka till på färden och att du lyckas samla in massor av pengar på vägen!
  //Helena

  SvaraRadera
 8. Vilken enorm prestation Du gör:). Stor kram till Dig, från mig i Sala. Hör av Dig om Du har vägarna förbi. Hos oss finns alltid plats om Du vill komma in i värmen en stund, få lite fika eller god mat.
  070-2415988. /Anette

  SvaraRadera
 9. Vill bara säga att du äger och att jag tipsade VF i Kristinehamn att du skulle springa förbi där


  Du är en förebild som man ska se upp till


  Mvh Rune med familj

  SvaraRadera
 10. Fantastiska Elisabeth!
  Vi följer dig på bloggen och är med dig i tankarna.
  Du gör jobbet och du gör det så bra!!
  Stor kram / Pernilla,Åsele

  SvaraRadera