torsdag 30 augusti 2012

Två stora mål uppnådda!

Mitt insamlingsmål är nått! Tack tack alla som bidragit! Det känns helt underbart :) jag lovar ni gör skillnad. Självklart går det bra att fortsätta skänka.

Även i mitt äventyr har jag nått ytterligare ett underbart delmål! Här i Dorotea har min sambo mött upp och nu åker vi till stugan några dagar för att jag ska kunna vila upp mig lite :) 84 mil är nu avverkade och det känns smått overkligt. Förkylningen hade släppt en hel del under natten och dessutom dök bästa Anna Jonsson upp igår kväll och sprang dagens 47 km med mig. Förutom supertrevligt och lättsamt sällskap så puttade hon vagnen nästan hela biten. Nu blir det några dagars bloggtystnad innan jag fortsätter söderut på måndag. Ha en underbar helg alla!


5 kommentarer:

 1. Härligt att du nått ditt mål med insamlingen! Så duktig du är! Kan inte förstå att du redan sprungit så långt. Passa på och vila upp dig nu ordentligt, så att du får ladda upp batterierna. Kramar

  SvaraRadera
 2. Tack ska ni ha! Jodu, Sussi, jag kan lova att jag vilar :) har inte gjort många knop den här helgen, förutom ätit tårta typ. Börjar bli ivrig på att komma iväg nu, nästa mentala delmål är 105 mil, dvs halvvägs om jag räknat rätt. Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Tycker de är helt fantastiskt det du gör!! Det skall bli så kul att få träffa dig, så ja säger Välkommen till oss i Strömsund!!=)
  MVH
  Lillemor

  SvaraRadera