onsdag 22 augusti 2012

Sover inomhus inatt

Gårdagens 43 km gick lätt, men när jag hittat ett bra ställe att slå upp mitt tält tog orken tvärslut. Orkade knappt äta något, kröp bara ner i sovsäcken efter att jag bytt om. Idag blev det 35 km och inatt får jag bo hos några snälla släktingar till min sambo. Jag ska sova i en riktig säng och jag har tvättat mina kläder ordentligt. Fast det går fint att sova ute också :) Skall absolut inte klaga! och det härliga är att man uppskattar vardagslyx som varmvatten och torra fötter ännu mer, även om det går bra att kasta sig i nån sjö längs vägen när tillfälle bjuds.
Imorgon skall jag shoppa lite innan jag tuffar vidare.

Mitt nästa mentala delmål är Dorotea, som jag räknar med att nå om drygt en vecka. Där kommer sambon och möter upp och då blir det några vilodagar i stugan våran.

Det kan blir lite långt mellan uppdateringarnan ibland, men jag måste ha mobilen av ganska mycket för att spara batteri. Jag försöker dock blogga och svara på så många kommentarer och sms som möjligt. Men dröjer det lite så vet ni varför :)

Ha det bra alla!

5 kommentarer:

 1. Hurra för säng och rena kläder! Och shopping! Och stuga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att nåt så lite kan göra en glad! Och lite roligt ska det bli att shoppa, även om jag ska köpa nödvändiga grejor som typ tvål och tjocksockar ;)

   Radera
 2. Vi sitter på Barn3 - morgonronden och tänker varma tankar om tappra Du.
  Ha det bra i myggsvärmarna ;-)
  / Gänget

  SvaraRadera
 3. Härligt med lite välförtjänt vila! Vart tror du att du kommer vara nästa torsdag? Lust med lite löpsällskap då?
  kram
  Anna

  SvaraRadera