söndag 12 augusti 2012

Sträckan alla varnat mig för

Ända från Karesuando har jag hört om etappen Vittangi-Svappavaara. Här har man nämligen rivit upp hela vägbanan för att förstärka den och för tillfället är asfalten ersatt med sprängsten och grus. Jag har förstått att punkteringar längs denna sträcka hör till vardagen.. Men som löpare hade jag det riktigt bra. Det var inte alls så farligt som jag föreställt mig och dagens etapp på 27 km gick riktigt lätt. Och när jag kom fram till campingen där jag skulle övernatta blev jag bjuden på potatisbullar och fläsk av de snälla människorna som äger den. Hederlig husmanskost har aldrig smakat bättre tror jag :)


13 kommentarer:

 1. Vad bra att det gick lättare idag. Du äger!!!!

  SvaraRadera
 2. Härligt att du kommit riktigt igång. Nu är jag själv klar med "MälarenRunt" löpningen så nu kan jag följa dig lite bättre.

  SvaraRadera
 3. Elisabeth, jag är så impad av dig! Det är dagens spännande stund att titta in här på bloggen.:)

  SvaraRadera
 4. Potatisbullar med fläsk måste ju ha suttit som en smäck efter det där! //Helena

  SvaraRadera
 5. Äventyr! Klart att det är svårt, såväl fysiskt som psykiskt. Annars är det inget äventyr.

  SvaraRadera
 6. Är så imponerad! Följer bloggen med spänning och önskar dig lycka till.

  SvaraRadera
 7. Ytterligare en som är imponerad. Kommer oxå följa detta äventyr.

  SvaraRadera
 8. Hoppas de ska gå den här gången att komentra på din blogg. Du vet ju att du också har en fan klubb i frankrike :-) / Fabienne

  SvaraRadera
 9. Stort tack alla ni för kommentarerna :) Jan-Erik: jag bugar och bockar här uppe i norr för ert långlöparevent. Typ 40 mil på åtta dagar eller nåt sånt? Så ni ser, gott folk, det finns till och med de som är värre än mig ;)
  Åh, Fabi! Utan tvekan den bästa fanklubben! Hoppas det är bra med er! Puss

  SvaraRadera
 10. Heja heja kämpa på Du e bäst som lunkar så!! massa kramar från oss //Kickan

  SvaraRadera
 11. Självaste Rune Larsson följer dig. Hoppas att Björn Suneson gör likadant, det är en ära att följa ädla människor. Kul med lite gratis hemlagat. Det är många snälla människor ute i världen, hoppet finns! Heja!

  SvaraRadera
 12. Hör du du du "genar" ju förbi Sunne.. Har du boende i Värmland? Är inte sådär nästgårds med Filipstad.. Iaf inte bilvägen.. Smsa eller skriv på fejjan gärna om du kan så jag inte missar det.. Kram

  SvaraRadera
 13. Tack Kickan :) hoppas allt är bra.kram!
  Robert: för mig är det ära att ni alla vill läsa blogg och ta er tid att skriva uppmuntrande ord. Jag har träffat många vänliga och trevliga människor längs vägen så hopp om livet finns det :)
  Catarina: ja, tyvärr ändrade jag ursprungsplanen lite.. :/ men jag hoppas vi kan ses ändå :) var ju typ 100 år sen ;) kram!


  SvaraRadera