onsdag 8 augusti 2012

Detaljerad löpväg

Här kommer min resplan med ungefärliga datum :)
Karesuando-Gällivare-Jokkmokk (17 aug)-Arvidsjaur-Sorsele-Storuman (26 aug)-Dorotea-Strömsund (3 sept)-Östersund (6 sept)-Hackås-Ytterhogdal-Sveg-Orsa-Mora (15 sept)-Johannisholm-Vansbro-Persberg-Filipsstad-Kristinehamn-Mariestad-Skövde (27 sept)-Mullsjö-Jönköping-Vaggeryd-Värnamo-Strömsnäsbruk-Markaryd-Höör-Ystad (10 okt)

Jag har kanske varit lite otydlig med hur jag sprungit de senaste dagarna, så jag tänkte jag skulle förklara lite närmare :) för att ta sig längs vägen till Treriksröset måste man fara ca 11 mil på väg E8 som går från Karesuando till Kilpisjärvi. Den följer precis gränsen mellan Sverige och Finland. I Kilpis valde jag att åka båt över och sen gå några km till Treriksröset. På sommaren går båten 3 ggr/dag och den behövde inte förbokas. Sen åkte jag tillbaka med samma båt efter ett par timmar och började sen springa den första dagsetappen på fyra mil. Dagen efter blev det drygt två och idag drygt fem mil. Nu är jag åter i Karesuando och imorgon fortsätter jag söderut :) nog för att det är storslaget här uppe, men jag börjar längta efter lite rejäl skog.

6 kommentarer:

 1. Christina Rickman8 augusti 2012 21:00

  Lycka till känner på mig att det kommer gå galant!

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna! MP

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra att du är på G!!! Vi önskar dig stort lycka till! Hälsningar Thildas familj.

  SvaraRadera
 4. Heja, hurra Elisabeth för att du är igång! Ja det är vackert där långt uppe i norr och vänta bara, snart är det skog till tusen att springa i :) Kram och god fortsättning! /Rutan

  SvaraRadera
 5. Så spännande att följa din resa, du är helt fantastisk! Kramar i massor!!//Camilla

  SvaraRadera
 6. Vad goa ni är!! *kramar tebax*

  SvaraRadera