måndag 27 augusti 2012

Ännu fler överraskningar!

Även inatt har regnet pickat ilsket på tältduken. Utan att ens hämta andan. Att kravla ut ur varma sovsäcken för att kissa krävde stor mental självövertalning. Fast tillslut är man så illa tvungen.. Men jag hade en morgon att se fram emot. För kvällen innan hade jag fått ett sms från min fina kompis Linnea att hon tänkte komma och springa med mig! Jag hade precis plockat ihop min utrustning så stod hon där vid vägkanten, med solsken till min regnblöta värld. Vi sprang på lätta fötter de sista milen in till Storuman. Vi hann både fika och skratta mycket längs vägen medan regnmolnen drog iväg i fjärran. När vi kom fram till hotellet hade några vänliga själar bestämt sig för att bjuda på hotellmiddagen när jag var framme :) Nu ligger vi på vårt hotellrum, kollar på tv och har det gott medan mitt vattensjuka tält torkar nere i källarn och alla kläder och skor torkar här på rummet. Fast vi lär få vädra ordentligt innan vi far för det luktar inte hallonbåtar här just nu..

4 kommentarer:

 1. Hej Elisabeth! Vilket otroligt roligt projekt! Jag såg att du räknar med att springa förbi Mora. Ola jobbar där så hör av dig så kanske vi kan hitta på något som en fika eller lite löpsällskap?
  Kram Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj! Ytterligare en glad överraskning att få höra från dig :) det var inte igår! Hoppas allt bra! Jamen vi ska nog kunna klämma in både fika och löpning ska du se. Vad roligt :) vi höres! Kram

   Radera
 2. Jag cyklade Treriksröset-Smygehuk under juli och tyckte det var riktigt jobbigt, bara att försöka springa samma sträcka (nästan) är en otrolig prestation. Bra jobbat!!

  Hoppas att hotellnatten (hotell Toppen?) gav styrka.

  Lycka till, Håkan

  SvaraRadera
 3. Tack! Men vet du, jag har tänkt på alla långfärdscyklister emellanåt längs vägen. Speciellt i alla segbackar.. Jag kan ju bara dra ner på takten och gå, men att trampa en kilometer seguppför med fullpackad cykel är åxå rätt hardcore :) hoppas du fick en riktigt bra tur med många trevliga minnen även om det var tufft. Och ja, jag hade det riktigt najs på hotell Toppen :)

  SvaraRadera