måndag 20 augusti 2012

Mitt läger för inatt

Inte så dumt, va? :) Träffade ytterligare en äventyrare idag. Han hade åkt ända från Smygehuk- på rullskidor! Han tog typ tio om dan! Coolt :)


14 kommentarer:

 1. Bara att dra några firrar så slipper du frystorkat ikväll. Följer din resa och kollar om du uppdaterat bloggen flera gånger per dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Inga firrar blev det, däremot hade jag köpt nybakat bröd och lufttorkad skinka i en liten lanthandel i Kåbdalis. Betydligt bättre än frystorkat ;)
   Vad roligt! Lovar uppdatera så ofta jag kan.

   Radera
 2. Anna-Lena Svensson21 augusti 2012 10:28

  Hejsan!

  Nisse tipsade mig om din blogg :) Duktig är du och att du är ett kutartok visste ju jag och Jonas om sedan länge :D Om du behöver boende/fika eller en dusch när du dyker upp här i Dorotea så är det bara att du hör av dig så är du välkommen här hos oss ;) Jag nås på 070-6125958 :) Heja heja friskt humör önskar vi dig//Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. hehe..ja, det lär ni väl veta vid det här laget ;) Om jag inte åker direkt till Vita huset så kommer jag gärna förbi erat. Tack snälla för ditt erbjudande!

   Radera
  2. Anna-Lena Svensson23 augusti 2012 10:27

   Ja det är ju som svårt att missa :) Absolut får du komma hit om du vill om inte annat för att invänta Nisse om han inte är på plats ;) Varnar dock för att det fortfarande är mer eller mindre kaos efter flytten men du är alltid välkommen :D

   Radera
 3. Du är guld värd

  När tror du att är i Sveg för då finns det middag/lunch eller frukost till dig samt dusch och säng om det skulle behövas

  MVH Vilda med familj

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! Kommer mer än gärna förbi :). Skulle gissa att det blir i mitten av september nånstans. Vi får höras. Sköt om er!

   Radera
 4. Vilken kämpe du är Elisabeth. Jag beundrar dej verkligen. Det gläder mej att det finns snälla människor efter vägen som bjuder på mat och husrum. Jag önskar dej all lycka på din fortsatta färd.
  Kramar från Gunsan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Söta fina Gunsan! Ni ser, jag har världens bästa arbetskamrater :) Jag är också så himla tacksam för alla som hjälper mig längs vägen med smått och stort. Det betyder så mycket.
   Kram!

   Radera
 5. Gud va jag beundrar dig Elisabeth....De du gör är så oerhört viktigt för alla oss som har barn som drabbats av denna hemska sjukdom. Att du springer genom hela sverige för att samla in pengar till barncancerfonden är så stort. Skulle gärna följa dig på vägen om det hadde varit lite närmare till dig. Stor kram från Signe med familj..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är glad att kunna göra detta för er. Det är ni som är de riktiga kämparna. Och jag lovar, ni är med mig varje dag. *kram*

   Radera
 6. Elisabeth på Nordnytt.

  http://www.svt.se/wd?widgetId=23991&sectionId=198&articleId=247886&type=embed&contextSectionId=198&position=6

  1 minut in i programmet kommer hon springande!

  SvaraRadera