torsdag 5 juli 2012

Tack!

Stort tack till er som redan skänkt pengar till min insamling. Det värmer i hjärtat och jag vet att de kommer till nytta.

Nu är det ca en månad kvar tills jag ger mig iväg. Det verkar som att jag kan komma iväg lite tidigare än planerat. Nytt preliminärt startdatum är den 6/8. Nu ligger fokus på mycket styrka och lite snabbare pass för att få till lite lätthet i steget. Nu ser jag fram emot att få komma iväg! :)

5 kommentarer:

 1. Åsa Wiklund7 juli 2012 22:35

  Hej Elisabeth! Ludwigs mamma Åsa (Hemavan)här. Har just sett din blogg och dina planer. Så underbart! Lägger du ut din färdplan så vi kan komma och heja på dig längs vägen om det skulle passa? Så fint av dig att göra detta, tack för det och tack för det fina jobb du och dina kollegor gör på Barn 3.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Åsa! Vad roligt att du hittat hit till min blogg :) Jag kommer att springa de första 12 milen på finska sidan till Karesuando, därefter E45an ända ner till Mora. Det blir via Vittangi, Svappavaara, Gällivare, Jokkmokk, Arvidsjaur, Sorsele, Storuman, Vilhelmina, Dorotea och vidare mot Östersund. Jag skulle bli jätteglad om jag fick se er längs vägen :) Hoppas ni haft en riktigt bra sommar och tack för dina värmande ord. Sköt om er!

   Radera
 2. Läste om dina planer på jogg.se
  Herregud vilken resa du kommer göra! Grymt imponerande att ge sig på en sådan utmaning. Stort lycka till! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, nog är det en utmaning alltid :) men det är sånt som är roligt i livet, speciellt om man kan göra något för andra samtidigt.

   Radera
 3. Åh jag skulle så gärna vilja följa denna blogg! Men hittar inte "följa" knappen?
  Är mäkta imponerad av ditt äventyr!
  Lycka till!

  SvaraRadera