söndag 22 juli 2012

Länk till insamlingen och att skriva kommentar på bloggen

Har förstått att det inte är jättetydligt hur man skall komma till min insamling, lägger därför ut en direktlänk här: http://www.barncancerfonden.se/13614

Om man vill skriva en kommentar och inte har något av de konton de frågar efter under "Kommentera som" så väljer man "Anonym". Då ska det gå bra att göra ett inlägg :)

Har även fått frågan om det finns nåt sätt att följa när jag gör nya inlägg, men jag har tyvärr inte hittat någon sådan funktion förutom om man själv har ett gmailkonto. Om någon vet mer än jag om detta får man hemskt gärna tipsa :)

6 kommentarer:

 1. Jag tror att det ska finnas i inställningarna för din blogg, någonstans, att du kan välja att lägga till en knapp för att folk ska kunna prenumerera på dina blogginlägg (orange ikon).

  Ett annat sätt är att läsaren själv går till (Obs, i Firefox) "Bokmärken" i menyraden. I rullistan klickar man på den orangea ikonen "Prenumerera på denna sida". Andra webbläsare borde ha någon liknande funktion.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oki, thanx :) har sökt efter denna funktion i Inställningar, men ännu inte híttat den..

   Radera
  2. Nu har jag efterforskat!

   Gå till "Layout" i menyraden du har till vänster. Där visas bloggen i sina olika delar. Klicka på "Lägg till en Gadget". Då ploppar det upp ett fönster där man kan välja allt möjligt, bland annat "Prenumerationslänkar". Välj den, så kommer ikonen om att prenumerera upp i din blogg!

   Radera
  3. Tack du vänliga själ :) det där var inte helt logiskt i min internet-värld kan jag säga. Så nu gott folk, om jag gjort allting rätt så skall man nu kunna klicka i om man vill följa inlägg och kommentarer under "Följ bloggen".

   Radera
 2. Hej! Jörgen här (Tiides pappa, Vilhelmina) Är det ok om man länkar din sida till Facebook? Vi föräldrar har ju som du kanske vet en gemensam grupp där. Lycka till me löpningen !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack så mycket :) Självklart går det bra.

   Radera