torsdag 4 oktober 2012

Sista lillfnutten spar jag till imorgon

Dagens etapp startade i djupa bokskogar och avslutades i regn ute på den skånska slätten. Inatt bor jag i lyxstor stuga på campingen är i Sjöbo. Som vanligt hänger det kläder på tork lite överallt.

Och imorgon är det dags för sista etappen på denna resa. Blott 26 km har jag kvar till Ystad. Där kommer bästa sambon och möter upp. Sen blir det hotell och flyg hem på lördag. Som jag längtar! Efter alla nära och kära. Och att få vila gammelkroppen lite. En dag eller två åtminstone :) det känns.... underbart och overkligt på samma gång. 

En annan sak jag gläds åt är alla pengar som kommit in till insamlingen. Det känns också nästan overkligt. Tack alla!18 kommentarer:

 1. Vilken bragd Elisabeth! Sjukt bra jobbat! Och välkommen hem!

  SvaraRadera
 2. WOW Elisabeth, jag får rysningar! DU HAR KLARAT DET!! Njut sista biten.

  Kram
  Anna J

  SvaraRadera
 3. Lillemor S Näsström4 oktober 2012 20:20

  Wiiiiii!! Helt fantastiskt!! =) Jaa, du är så jäkla bäst!! =) Önskar så att ja kunnat få stå i "mål" å gett dig en stor kram!!
  Lycka till på de sista kilometrarna!!
  HEJA HEJA!!
  KRAAAAAAM <3

  SvaraRadera
 4. Men grymt imponerande!! Stolt över att få vara din kollega!! Kraaam Camilla

  SvaraRadera
 5. har följt din väg genom landet - du är helt otroligt fantastisk och en enorm förebild ...lycka till de sista km o unna dig en helg i skåne med sambon din :)

  SvaraRadera
 6. Otroligt imponerad av dig Elisabeth, du ha gjort ett fantastiskt jobb. Nu ha du gjort dig förtjänt av att leva lyx på hotell o vila riktigt många dagar... Stora kramar från Vickan med familj...

  SvaraRadera
 7. Staffan Åkerblom4 oktober 2012 20:45

  Elisabet!! Du är så duktig. När jag såg dig förra veckan i Jönköping var du inte så pigg och sugen på att fortsätta men nu är du (nästan....) i mål. Grymt!!!!!!

  SvaraRadera
 8. Du är så galet duktig!!! Förstå hur långt du sprungit, hur många som uppmärksammat detta,hur mkt pengar du lyckats samla in, hur stolta vi som jobbar med dig är, familjerna.. ja listan kan bli lång! Jättebra jobbat! Välkommen hem, du är saknad på jobbet!! :D

  SvaraRadera
 9. Heja, heja!!!!
  Önskar att vi alla från jobbet kunde stå där och ta emot dig.
  Unna dig att njuta av lite ledighet och de som står dig allra närmast.
  Du är verkligen en KÄMPE <3 Vi ses snart, Kram

  SvaraRadera
 10. Helt, helt, helt fantastiskt. Helt, helt, helt fantastisk är du <3 Njut av din sista fnutt, in i sista steget. Du är hjärtligt välkommen hem! Go'kramar från Petra och vilda krumbukter, lysande ögon och en ihopskrynklad gladnos från Alice :)

  SvaraRadera
 11. Så grymt imponerande, Elisabeth! Wow, vilken grej du gjort! Grattis och hoppas du kan njuta ordentligt den sista etappen!

  /Göran K

  PS. Hur många km löpning blev det totalt? DS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det var en mycket bra fråga. Totalt blev det ganska precis 200 mil :) lite kortare än jag räknat med, så mina småvägs-vägval lönade sig tydligen :)

   Radera
 12. Jag bara ler. Du är otrolig. Njut av sista etappen och Skåne och sedan ser vi fram emot att få hem dig!

  SvaraRadera
 13. Respekt, beundran, fantastiskt!
  Vilken prestation!
  Orden räcker inte till!

  Blir det Ystad-Treriksröset nästa år?

  /Vännerna från norr


  SvaraRadera
 14. Jag har följt dig via bloggen och är grymt imponerad och inspirerad.
  Jag har en fråga, vad håller du för km-tempo ungefär? Eller är det väldigt olika beroende på om du kör 2 mil eller 4 mil...hur har en vanlig 4-mils dag sett ut? Vila efter mat? börja tidigt på morgonen?

  mvh Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika! Oj, det där med tempot är väldigt olika. Beroende på dagsetapp och form, antalet backar och trafiken. En grov uppskattning är 7 min/km eller långsammare. En vanlig fyra-milsdag börjar med att jag kokar kaffe, käkar frukost, packar ihop tält/utrustning eller städar stugan där jag övernattat. Jag brukade komma iväg kring 10.00-11.00 Sen har jag malt på fram till kl 16.30-18.00 ungefär. Jag har stannat till för fika eller lunch om jag passerat någon restaurang, och jag har lagt in en del gångpauser och rena vilopauser. Jag brukar inte vila nåt efter maten, utan det går bra att fortsätta med en gång. Detta är ju en vanesak som man lär sig som ultralöpare. Jag hade nog en vision om att komma igång tidigt på morgonen, men det blev aldrig riktigt så. Jag hade lovat mig själv att denna resa skulle gå i anti-stressens tecken, så jag tog den tid som behövdes för förberedelser och sen fick dagen anpassas efter det. Vila och och återhämtning är något jag verkligen prioriterat.

   Det vart ett långt svar :) hoppas du fick veta vad du behövde :) //Elisabeth

   Radera
  2. verkligen!
   TAck så jättemycket!!

   och återigen, jag är verkligen så imponerad!
   Har pratat om dig med massa vänner...

   Radera
 15. Det blev visst inte bara 1 fråga haha, men det första var den viktigaste, så får vi se om du har ork att svara....

  /Annika igen

  SvaraRadera