tisdag 2 oktober 2012

Med flow in Skåne

Morgonen började med kokkaffe i tältet som så många gånger förr. Och duggregn. I det lilla samhället Delary (inte Delaryd som jag tog för givet att det hette) fick jag oväntat och trevligt sällskap av kille som hette Filip. Han var ute och trampade ur benen efter helgens Lidingölopp och jag fick följe en mil på småvägarna. Det gick verkligen lätt och vi pratade bort bra många uppförsbackar :) När vi skildes åt hade jag 13 km till Osby. Och benen fortsatte att kännas otroligt pigga! När jag kom fram till Osby blev det en pizza innan jag tog de sista 12 kilometrarna till Hästveda, där jag nu tagit in på ett väldigt mysigt vandrarhem. Framåt kvällen klarnade det upp och den skånska landsbygden visade sig från sin bästa sida. För nu gott folk, har jag lämnat Småland och bara Skåne är kvar!3 kommentarer:

 1. Så imponerande du är Elisabeth!!! Skåne är ju väldigt platt så det kommer gå som en dans :-) Otroligt starkt jobbat!!!!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Snart slut. Börjar nästan kännas vemodigt.

  SvaraRadera
 3. Roligt och inspirerande att få cykla med dig en liten bit av din imponerande resa. Lycka till och njut av de sista etapperna. /Filip

  SvaraRadera