fredag 11 maj 2012

Ett trevligt pass, occh ett lite mindre trevligt..

Dagens första pass var tänkt att bli lite trevlig skogslöpning med hunden. Det blev nästan nio kilometer smältvatten upp till anklarna alternativt hasa runt i sockersnö. Nej, det var inte jätteroligt. För mig. Däremot älskar jycken de här skita-ner-sig-upp-till-öronen-passen så jag fick glädjas lite med henne. Och så är det bra att träna på att hålla humöret uppe när det går tungt.

Några timmar efter att jag kommit hem ringde min bästaste löparkompis Jonna och frågade om jag ville ut och springa. Och det är ju klart jag ville det :) Jonna är urstark, och passen med henne blir alltid roliga. Och snabba. Med henne kan jag springa strax under marathonfart och det känns som att jag joggar. Så även denna gång. Lite långsammare än vanligt, men 13 km snabbt distanspass fick vi iaf ihop. Och det var faktiskt skönt att få lämna ryggsäcken hemma och springa på lite. För lite såna pass är också bra emellanåt. Variation skadar aldrig.

Igår var jag till bästaste löpbutiken i stan, nämligen Löplabbet i MVG-gallerian. De kunnigaste och trevligaste människorna hittar du där. Via dem hade jag fått sponsring från Salomon. Det visade sig vara utrustning jag bara kunnat drömma om. Eftersom jag finansierar min resa helt själv är sådana här tillskott otroligt mycket värt. Mer detaljer om utrustning kommer inom kort. Ha en bra helg allihopa!

2 kommentarer:

 1. Hej Elisabeth!

  Fick tips om bloggen och ditt projekt och jag måste bara säga "WOW"! Vilken fantastisk människa du är! Men det visste jag ju redan efter alla löppass vi gjort tillsammans. Lycka till med de fortsatta förberedelserna! Lita på att jag kommer hålla tummarna för dig!

  Vi ses säkert nån gång ute i löpspåret framöver också!

  /Göran K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dína uppmuntrande ord :) hoppas det går bra för dig med löpningen. Klart vi ses i löpspåret. The place to be ;)

   Radera